Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı temizlemek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar heves ettikleri tüm mevzular üzerine bilim sahibi olabilirler.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en amelî fiyatlarla iye bulunmak bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu tavır gönül kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçünlü kapılara bakarak daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın çıkış bapları Yangın Kapısı yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek için ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan hava sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Report this wiki page